Удосконалення способу виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого порошками шпинату та селери
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб, пшеничне борошно, житнє борошно, шпинат, селера, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Огірчак, Т. Ю. Удосконалення способу виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого порошками шпинату та селери : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тетяна Юріївна Огірчак ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2021. – 105 с.