Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні

Ескіз

Файли

Дата

2021

Автори

Дейниченко, Людмила Григорівна
Роман, Тетяна Олександрівна
Чижевська, Надія Андріївна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant business, ethnic cuisines, етнічні кухні, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Л. Г. Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман, Н. А. Чижевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 360.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced