Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні
Файли
Дата
2021
Автори
Дейниченко, Людмила Григорівна
Роман, Тетяна Олександрівна
Чижевська, Надія Андріївна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено аналіз та оцінено перспективи розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні.
Опис
Ключові слова
ресторанне господарство, restaurant business, ethnic cuisines, етнічні кухні, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дейниченко, Л. Г. Доцільність розвитку ресторанів етнічних кухонь в Україні / Л. Г. Дейниченко, Т. О. Роман, Н. А. Чижевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 360.