Наукове обґрунтування рецептурного складу морозива ацидофільносироваткового, збагаченого білком
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво ацидофільно-сироваткове, пребіотики, білок, пробіотики, харчова цінність, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Михалевич, А. П. Наукове обґрунтування рецептурного складу морозива ацидофільносироваткового, збагаченого білком : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Артур Петрович Михалевич ; наук. керівник Галина Євгенівна Поліщук. – Київ, 2021. – 101 с.