Удосконалення способу виробництва зернового батончика оздоровчого спрямування

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

функціональні ігредієнти, зернові батончики, пророщений голозерний овес, насіння гарбуза, біологічно активні речовини, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Молодід, Т. І. Удосконалення способу виробництва зернового батончика оздоровчого спрямування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тетяна Іванівна Молодід ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 106 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced