Дослідження впливу температури приготування і зберігання пивних дріжджів на їх бродильну активність

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

дріжджі, бродильна активність, температура, молоде пиво, мертві клітини, віцинальні дикетони, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кірічевська, Я. В. Дослідження впливу температури приготування і зберігання пивних дріжджів на їх бродильну активність : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Яна Влодимирівна Кірічевська ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2021. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced