Дослідження впливу температури приготування і зберігання пивних дріжджів на їх бродильну активність
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дріжджі, бродильна активність, температура, молоде пиво, мертві клітини, віцинальні дикетони, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Кірічевська, Я. В. Дослідження впливу температури приготування і зберігання пивних дріжджів на їх бродильну активність : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Яна Влодимирівна Кірічевська ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2021. – 85 с.