Дослідження впливу закарпатського регіону на якість червоних столових сухих вин

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

Закарпаття, локальні вина, червоні вина, Каберне- Совіньйон, Мерло, вініфікація, фенольні сполуки, антоціани, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Когутич, М. М. Дослідження впливу закарпатського регіону на якість червоних столових сухих вин : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Михайло Михайлович Когутич ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2021. – 60 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced