Розроблення рецептури та способу виготовлення пасти з сиру кисломолочного, збагаченої ядром горіха волоського та насінням гарбуза

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровчі продукти, сир кисломолочний, насіння гарбуза, горіх волоський, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Кубицька, М. О. Розроблення рецептури та способу виготовлення пасти з сиру кисломолочного, збагаченої ядром горіха волоського та насінням гарбуза : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Олегівна Кубицька ; наук. керівник Надія Павлівна Івчук. – Київ, 2021. – 108 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced