Розроблення технології морозива веганського з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
веганське морозиво, вишневий наповнювач, морозиво з какао, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Кушіль, А. І. Розроблення технології морозива веганського з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Ігорівна Кушіль ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 160 с.