Розроблення технології морозива веганського з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

веганське морозиво, вишневий наповнювач, морозиво з какао, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Кушіль, А. І. Розроблення технології морозива веганського з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Ігорівна Кушіль ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 160 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced