Дослідження впливу шроту виноградних кісточок на технологічний процес і якість хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Одеса

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

Аюрведа, булка здобна, проросле зерно, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Жуплій, В. Ю. Дослідження впливу шроту виноградних кісточок на технологічний процес і якість хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Одеса : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Жуплій ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 171 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced