Дослідження впливу шроту виноградних кісточок на технологічний процес і якість хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Одеса
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
Аюрведа, булка здобна, проросле зерно, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Жуплій, В. Ю. Дослідження впливу шроту виноградних кісточок на технологічний процес і якість хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Одеса : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Жуплій ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 171 с.