МКМР Наукове обгрунтування технологій аюрведичних харчових продуктів на основі сировинної бизи України. Наукове обгрунтування технології аюрведичних паштетів з використанням рослинної сировини
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
аюрведичне харчування, м'ясорослині паштети, борошно нута, бамбукова клітковина, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Камишіна, А. І. МКМР Наукове обгрунтування технологій аюрведичних харчових продуктів на основі сировинної бизи України. Наукове обгрунтування технології аюрведичних паштетів з використанням рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Альона Ігорівна Камишіна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2021. – 135 с.