Розширення асортименту та удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинних збагачувачів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

посічені напівфабрикати, вівсяні платсівці, вівсяні висівки, амарантове борошно, м’ясні вироби, наповнювачі, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Кущ, Р. В. Розширення асортименту та удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинних збагачувачів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Руслана Вікторівна Кущ ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2021. – 119 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced