Удосконалення технології м’ясопродуктів з використанням «Sous Vide»
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
вироби зі свинини, ребра, лопатка, рулька, інноваційний м’ясний продукт, вдосконалення виробів зі свинини, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Кохан, Б. А. Удосконалення технології м’ясопродуктів з використанням «Sous Vide» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Богдан Андрійович Кохан ; наук. керівник Василь Михайлович Пасічний. – Київ, 2021. – 137 с.