Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці з використанням функціональних білків та впровадження їх виробництва у консервному цеху

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

фаршеві консерви, функціональні білки, тваринний білок, соєвий ізолят, соєва клітковина, м'ясо птиці, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Лупу, К. М. Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці з використанням функціональних білків та впровадження їх виробництва у консервному цеху : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Миколаївна Лупу ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2021. – 177 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced