Дослідження та удосконалення технологічних параметрів для прискорення процесу зброджування пивного сусла високої густини

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

високогустинне пивоваріння, раси дріжджів, ступінь зброджування, віцинальні дикетони, побічні продукти бродіння, ферментні препарати, кінцевий ступінь зброджування, екстрактивні речовини, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Марйоха, І. М. Дослідження та удосконалення технологічних параметрів для прискорення процесу зброджування пивного сусла високої густини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ігорь Михайлович Марйоха ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2021. – 84 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced