Удосконалення рецептурного складу діабетичних пряників та впровадження їх при переоснащенні борошняного цеху кондитерської фабрики "Житомирські ласощі"
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ізомальтитол, фруктоза, печиво цукрове, пряники заварні, цукрозамінники, показник глікемічкості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Мельник, В. В. Удосконалення рецептурного складу діабетичних пряників та впровадження їх при переоснащенні борошняного цеху кондитерської фабрики "Житомирські ласощі" : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Віталій Вікторович Мельник ; наук. керівник Вікторія Віталівна Дорохович. – Київ, 2021. – 121 с.