Розроблення рецептури емульсійного крему з CO2 екстрактами огірка та алое

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

емульсійний крем, екстракт огірка, екстракт алое, косметичне виробництво, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Шосталь, А. О. Розроблення рецептури емульсійного крему з CO2 екстрактами огірка та алое : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Олегівна Шосталь ; наук. керівник Наталія Іванівна Сабадаш. – Київ, 2021. – 113 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced