Дослідження та удосконалення процесу приготування біоетанолу в умовах ДП «Укрспирт» МПД с. Вузлове
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
біоетанол, ферментні препарати, дріжджі, термоферментативна обробка, дозріла бражка
Бібліографічний опис
Яремчук, М. В. Дослідження та удосконалення процесу приготування біоетанолу в умовах ДП «Укрспирт» МПД с.Вузлове : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Володимирович Яремчук ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2021. – 59 с.