Використання продуктів молочної промисловості в технології напівфабрикатів у тістовій оболонці
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заморожені напівфабрикати, фарш, тістова оболонка, молочні білки, суха демінералізована молочна сироватка збагачена Mg та Mn, сир сулугуні, шпинат, показники якості, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Шевченко, І. Ю. Використання продуктів молочної промисловості в технології напівфабрикатів у тістовій оболонці : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванна Юріївна Шевченко ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2021. – 92 с.