Використання трансглютамінази у технології стейків «Sous Vide»
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, трансглютаміназа, молочні білки, технологія «SousVide», кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Нікішина, Т. С. Використання трансглютамінази у технології стейків «Sous Vide» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Нікішина ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 71 с.