Використання трансглютамінази у технології стейків «Sous Vide»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сировина, трансглютаміназа, молочні білки, технологія «SousVide», кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Нікішина, Т. С. Використання трансглютамінази у технології стейків «Sous Vide» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Нікішина ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 71 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced