Використання молочних білків у технології м’ясних продуктів
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сировина, свинина, сироваткові білки, удосконалення технології, ковбасні вироби, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Стужук, Х. О. Використання молочних білків у технології м’ясних продуктів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Христина Олександрівна Стужук ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2021. – 103 с.