Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
реструктуровані шинкові вироби, яловичина, свинина, м'ясо птиці, рецептура, молочно-білковий стабілізатор, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Токовенко, Г. С. Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганна Сергіївна Токовенко ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 102 с.