Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

реструктуровані шинкові вироби, яловичина, свинина, м'ясо птиці, рецептура, молочно-білковий стабілізатор, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Токовенко, Г. С. Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганна Сергіївна Токовенко ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 102 с.