Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

реструктуровані шинкові вироби, яловичина, свинина, м'ясо птиці, рецептура, молочно-білковий стабілізатор, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Токовенко, Г. С. Удосконалення технології реструктурованих шинок з молочнобілковим стабілізатором : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ганна Сергіївна Токовенко ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced