Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. Суми

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, рослинні настої, бренді, лактоза, оздоблювальні напівфабрикати, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Рудий, В. В. Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів із додаванням лактози та рослинних настоїв для кафе-кондитерської в м. Суми : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Владислав Віталійович Рудий ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2021. – 261 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced