Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 8,0 млн дал на рік з впровадженням енергозберігаючої технології сусла

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

солод, несолоджена сировина, затирання, кип'ятіння сусла, хміль, енергоощадна система, конденсатор вторинної пари, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Брильова, В. А. Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 8,0 млн дал на рік з впровадженням енергозберігаючої технології сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Анатоліївна Брильова ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2021. – 90 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced