Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 8,5 млн дал на рік зі зброджуванням сусла високої густини
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дріжджі, живильні речовини, циліндро-конічні танки, високогустинне пивоваріння, ферменти, бродіння, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Проценко, Л. М. Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 8,5 млн дал на рік зі зброджуванням сусла високої густини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Людмила Миколаївна Проценко ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2021. – 87 с.