Проект технічного переоснащення бурякопереробного відділення ТОВ «Новомиргородський цукор» з метою покращення якості дифузійного соку

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

дифузійний сік, живильна вода, дифузійна установка, мікроорганізми, пініння, конденсати, деамонізація, коагулянт, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Пилипчук, Д. В. Проект технічного переоснащення бурякопереробного відділення ТОВ «Новомиргородський цукор» з метою покращення якості дифузійного соку : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарія Василівна Пилипчук ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 87 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced