Прoeкт цeхy пeрeрoбки винoгрaдy для вирoбництвa бiлих сyхих винoмaтeрiaлiв пoтyжнiстю 3000 т зa сeзoн з oбґрyнтyвaнням сoртiв винoгрaдy
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
винoгрaд, прeсyвaння, oсвiтлeння, дрiжджi, брoдiння, сyльфiтaцiя, фiльтрyвaння, бiлий винoмaтeрiaл, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Михaйлик, В. В. Прoeкт цeхy пeрeрoбки винoгрaдy для вирoбництвa бiлих сyхих винoмaтeрiaлiв пoтyжнiстю 3000 т зa сeзoн з oбґрyнтyвaнням сoртiв винoгрaдy : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вiтaлiй Вiктoрoвич Михaйлик ; наук. керівник Iринa Михaйлiвнa Бaбич. – Київ, 2021. – 66 с.