Прoeкт цeхy пeрeрoбки винoгрaдy для вирoбництвa бiлих сyхих винoмaтeрiaлiв пoтyжнiстю 3000 т зa сeзoн з oбґрyнтyвaнням сoртiв винoгрaдy

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

винoгрaд, прeсyвaння, oсвiтлeння, дрiжджi, брoдiння, сyльфiтaцiя, фiльтрyвaння, бiлий винoмaтeрiaл, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Михaйлик, В. В. Прoeкт цeхy пeрeрoбки винoгрaдy для вирoбництвa бiлих сyхих винoмaтeрiaлiв пoтyжнiстю 3000 т зa сeзoн з oбґрyнтyвaнням сoртiв винoгрaдy : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вiтaлiй Вiктoрoвич Михaйлик ; наук. керівник Iринa Михaйлiвнa Бaбич. – Київ, 2021. – 66 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced