Вдосконалення способу виробництва хлібців з використанням пшеничних висівок для осіб із порушеним обміном речовин
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пшеничне борошно, пшеничні висівки, глюкозно-фруктозний сироп, мікробіологічні показники, біологічна цінність, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Мартиненко, Д. О. Вдосконалення способу виробництва хлібців з використанням пшеничних висівок для осіб із порушеним обміном речовин : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарія Олександрівна Мартиненко ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2021. – 80 с.