Вдосконалення способу виробництва хлібців з використанням пшеничних висівок для осіб із порушеним обміном речовин

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пшеничне борошно, пшеничні висівки, глюкозно-фруктозний сироп, мікробіологічні показники, біологічна цінність, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Мартиненко, Д. О. Вдосконалення способу виробництва хлібців з використанням пшеничних висівок для осіб із порушеним обміном речовин : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарія Олександрівна Мартиненко ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2021. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced