Проект пекарні в місті Біла Церква з виробництва напіввипечених хлібобулочних виробів з застосуванням прискорених способів тістоприготування

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

шокове заморожування, напіввипечені вироби, прискорені технології тістоприготування, пекарня, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Заплетнюк, О. П. Проект пекарні в місті Біла Церква з виробництва напіввипечених хлібобулочних виробів з застосуванням прискорених способів тістоприготування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Петрович Заплетнюк ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 78 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced