Проект цеху виробництва горілок потужністю 2,0 млн. дал напоїв на рік з впровадженням термостабілізації сортівки
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сортівка, горілка, термостабілізація, фільтрування, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Дем'янов, Б. Д. Проект цеху виробництва горілок потужністю 2,0 млн. дал напоїв на рік з впровадженням термостабілізації сортівки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Дмитрович Дем'янов ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2021. – 95 с.