Проект цеху виробництва горілок потужністю 2,0 млн. дал напоїв на рік з впровадженням термостабілізації сортівки

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сортівка, горілка, термостабілізація, фільтрування, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Дем'янов, Б. Д. Проект цеху виробництва горілок потужністю 2,0 млн. дал напоїв на рік з впровадженням термостабілізації сортівки : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Дмитрович Дем'янов ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2021. – 95 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced