Розроблення рецептурного складу борошняних кондитерських виробів з використанням вижимок з ягід та шроту олійних культур в борошняних кондитерських виробах та впровадження їх в проєкті кондитерського цеху в місті Кременчук Полтавської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

вижимки з ягід, бісвіт, печиво, шрот, харчова цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Рожкова, М. А. Розроблення рецептурного складу борошняних кондитерських виробів з використанням вижимок з ягід та шроту олійних культур в борошняних кондитерських виробах та впровадження їх в проєкті кондитерського цеху в місті Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мар’яна Анатоліївна Рожкова ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 112 с.