Розроблення рецептурного складу борошняних кондитерських виробів з використанням вижимок з ягід та шроту олійних культур в борошняних кондитерських виробах та впровадження їх в проєкті кондитерського цеху в місті Кременчук Полтавської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
вижимки з ягід, бісвіт, печиво, шрот, харчова цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Рожкова, М. А. Розроблення рецептурного складу борошняних кондитерських виробів з використанням вижимок з ягід та шроту олійних культур в борошняних кондитерських виробах та впровадження їх в проєкті кондитерського цеху в місті Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мар’яна Анатоліївна Рожкова ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 112 с.