Розроблення композиції батончика-мюслі із впровадженням його на проектованому підприємстві у м. Кременчук Полтавської області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

журавлина, чорниця, батончики-мюслі, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Тилик, О. В. Розроблення композиції батончика-мюслі із впровадженням його на проектованому підприємстві у м. Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олексій Вячеславович Тилик ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2021. – 127 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced