Розроблення композиції батончика-мюслі із впровадженням його на проектованому підприємстві у м. Кременчук Полтавської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
журавлина, чорниця, батончики-мюслі, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Тилик, О. В. Розроблення композиції батончика-мюслі із впровадженням його на проектованому підприємстві у м. Кременчук Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олексій Вячеславович Тилик ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2021. – 127 с.