Розроблення рецептурного складу цукрового печива з застосуванням порошку моркви та фруктози та впровадження його в проєкті кондитерського цеху в місті Ніжин Чернігівської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кондитерська промисловість, функціональні продукти, цукрове печиво, морквяний порошок, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Шашло, В. С. Розроблення рецептурного складу цукрового печива з застосуванням порошку моркви та фруктози та впровадження його в проєкті кондитерського цеху в місті Ніжин Чернігівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вероніка Сергіївна Шашло ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 177 с.