Проект цеху по виробництву пряжених незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 35 т за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
молочна промисловість, молоко пряжене, йогурт пряжений, ряжанка, сметана, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Деркач, М. І. Проект цеху по виробництву пряжених незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 35 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Деркач ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 107 с.