Проект цеху по виробництву пряжених незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 35 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

молочна промисловість, молоко пряжене, йогурт пряжений, ряжанка, сметана, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Деркач, М. І. Проект цеху по виробництву пряжених незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 35 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Деркач ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced