Проект цеху по виробництву інноваційних видів морозива потужністю 6 т готової продукції за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
виробництво морозива, щербет яблучний, морозиво на основі натуральної сировини, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Дмитренко, І. Т. Проект цеху по виробництву інноваційних видів морозива потужністю 6 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Тимурович Дмитренко ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 88 с.