Проект хлібозаводу в місті Ірпінь Київської області з впровадженням виробу дієтичного призначення
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб запорізький, булочка діабетична з фруктозою, хліб хуторянський, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Климюк, М. І. Проект хлібозаводу в місті Ірпінь Київської області з впровадженням виробу дієтичного призначення : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Ігорівна Климюк ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 99 с.