Проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре із чорної смородини та мигдалем
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
чорна смородина, мигдаль, функціональні інгредієнти, біологічно активні речовини, йогурт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Коваленко, О. С. Проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре із чорної смородини та мигдалем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Сергіївна Коваленко ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2021. – 85 с.