Проект цеху по виробництву молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 38 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сир кисломолочний зернистий, суха сироватка, згущення, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Мащенко, Г. Т. Проект цеху по виробництву молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 38 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Галина Тимофіївна Мащенко ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced