Проект будівництва фруктового цеху на ПРаТ ”Білоцерківський консервний завод”

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

абрикоси, кизил, журавлина, сік, компот, цукор-пісок, режим стерилізації, технологічна схема, консерви, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Пархомчук, А. В. Проект будівництва фруктового цеху на ПРаТ ”Білоцерківський консервний завод” : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Пархомчук ; наук. керівник Олександр Семенович Бессараб. – Київ, 2021. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced