Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі кристалізації цукру»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

цукор білий кристалічний, продуктове відділення, системи НАССР, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Прокопик, Ю. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі кристалізації цукру» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Орестівна Прокопик ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 150 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced