Проект модернізації МЖК ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури та шкуроконсервувального цеху

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

забій тварин, переробка м'яса, субпродукти, жирова сировина, нехарчова сировина, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Савчук, О. О. Проект модернізації МЖК ТОВ "Житомирський м’ясокомбінат" з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури та шкуроконсервувального цеху : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Олексійович Савчук ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2021. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced