Проект бродильного вiддiлення пивзaводу потужнiстю 7 млн дaл пивa нa рiк з удосконaленням процесу iнтенсифiкaцiї зброджувaння суслa

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пиво, сусло, верхове i низове бродiння, дрiжджi, доброджувaння, сепaрaтор, цилiндрично-конiчнi бродильнi aпaрaти, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Сєдих, К. Ю. Проект бродильного вiддiлення пивзaводу потужнiстю 7 млн дaл пивa нa рiк з удосконaленням процесу iнтенсифiкaцiї зброджувaння суслa : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кaмiлa Юрiївнa Сєдих ; наук. керівник Валентина Миколаївна Кошова. – Київ, 2021. – 65 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced