Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Обґрунтовано вибір сортів плодів i ягід, придатних для низькотемпературного оброблення, з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Наведено результати досліджень із заморожування ягід. There is substantiated the choice of fruit and berries that are good for low-temperature procession and have the high content of biologically active substances. There are also presented some results of researches dedicated to freezing of berries.

Опис

Ключові слова

плоди, ягоди, заморожування, вітаміни, мінеральні елементи, біологічна цінність, fruit, berries, freezing, vitamins, mineral elements, storage, biological value, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Обґрунтування вибору сортів плодів та ягід для заморожування / Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова, А. О. Островська // Харчова промисловість. - 2011. - № 10. - С. 85-88. - 2008.

Зібрання