Удосконалення технології отримання аспартаму

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

підсолоджувач, харчова добавка, е 951, аспартам, методи отримання, апаратурно-технологічна схема, контроль якості, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дюденко, Д. Т. Удосконалення технології отримання аспартаму : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Дмитро Тарасович Дюденко ; наук. керівник Тетяна Михайлівна Бойчук. – Київ, 2021. – 100 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced