Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)
No Thumbnail Available
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Спосіб виготовлення макаронних виробів, що містять пшеничне борошно, воду та яйця, який відрізняється тим, що додатково вносять ферментний препарат - ліпазу у кількості 0,001 - 0,016 % до маси борошна, який вводиться у вигляді розчину.
A method of manufacturing pasta that contain wheat flour, water and eggs, which differs in that in addition make an enzyme preparation - lipase in the amount of 0.001 - 0.016% by weight of flour, which is administered in the form of a solution.
Description
Citation
Патент 59220 A, МПК 7 A23L1/16 Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Євсеєнко Т. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 20021210226 ; заявл. 18.12.2002 ; опубл. 15.08.2003. Бюл. № 8, 2003 р.