Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виготовлення макаронних виробів, що містять пшеничне борошно, воду та яйця, який відрізняється тим, що додатково вносять ферментний препарат - ліпазу у кількості 0,001 - 0,016 % до маси борошна, який вводиться у вигляді розчину.
A method of manufacturing pasta that contain wheat flour, water and eggs, which differs in that in addition make an enzyme preparation - lipase in the amount of 0.001 - 0.016% by weight of flour, which is administered in the form of a solution.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, ферментний препарат, ліпаза, pasta, ferment, lipase, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 59220 A, МПК 7 A23L1/16 Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В. Г., Євсеєнко Т. П. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 20021210226 ; заявл. 18.12.2002 ; опубл. 15.08.2003. Бюл. № 8, 2003 р.