Застосування пюре з ягід журавлини при удосконаленні технології цукерок зі збивними корпусами
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Визначено хімічний склад пюре з ягід журавлини, проведено дослідження його впливу на зміну органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних показників збивної цукеркової маси. Проведені дослідження підтвердили ефективність застосування пюре журавлини при створенні нового асортименту збивних цукерок з підвищеним вмістом біологічно активних речовин та подовженим терміном придатності до споживання.
Description
Citation
Цапук, І. Застосування пюре з ягід журавлини при удосконаленні технології цукерок зі збивними корпусами / І. Цапук, С. Стадник, В. Оболкіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : мат. 86 Міжнар. наук. конфер. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітн. 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 122.