Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Хлібобулочні вироби посідають важливе місце в раціоні, тому що вони насичують організм вуглеводами, вітамінами групи В. Сьогодні спостерігається досить висока конкуренція на ринку хлібобулочних виробів. Останнім часом все більше про себе заявляють приватні пекарні, які швидше великих державних хлібозаводів реагують на нові запити і адаптуються до смаків споживачів, можуть запропонувати більш широкий асортимент виробів і демонструють високу рентабельність. Однак при аналізі діяльності даних виробництв було визначено, що основними напрямами перспективного розвитку повинні стати автоматизація устаткування; випуск нових продуктів з метою підвищення прибутковості галузі; досягнення максимально ефективного виробництва за рахунок зниження матеріаломісткості та енергоємності продукції; формування та використання новітніх технологій, що відповідають економічним, соціальним та екологічним вимогам

Опис

Ключові слова

борошняні вироби, борошно, харчова промисловість, устаткування, flour products, flour, food industry, equipment, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Вархол, В. О. Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробів / В. О. Вархол, Н. М. Стукальська // Глобалізація наукових знань: міжнародна співпраця та інтеграція галузей наук : матеріали ІІ Міжнародної студентської наукової конференції, м. Біла Церква, 22 жовтня 2021 р. – 2021. – Т. 1. – С. 93–94.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced