Обґрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті науково обґрунтовано склад продукту по типу вершкового сиру з використанням дрібнодисперсної харчової емульсії на основі купажованої олії, стабілізованої емульгуючим комплексом, що складається з олеофільного та гідрофільного емульгаторів і сушеної харчової продукції — порошку зі шпинату.
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, купажована олія, порошок зі шпинату, сушена харчова продукція, вершковий сир, food emulsion, dried food products, spinach powder, cream cheese, blended oil, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Обґрунтування складу вершкового пастоподібного продукту з використанням стабілізованої емульгуючим комплексом харчової емульсії / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Наукові праці НУХТ. – 2021. – Т. 27, № 4. – С. 179–186.