Сучасні напрямки удосконалення та якість посічених напівфабрикатів функціонального призначення
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Посічені напівфабрикати для українського споживача сьогодні є незамінними складовими щоденного раціону харчування, доступні всім квінтильним групам населення, так як виробництво цих продуктів є найбільш перспективним сектором м'ясної галузі, яке займає значну частку вітчизняного ринку м'ясних продуктів. У науковій роботі досліджені зміни органолептичних та фізико – хімічні показників посічених напівфабрикатів з використання м’яса водоплавної птиці
Today, cut semi-finished products for Ukrainian consumers are indispensable components of the daily diet, available to all quintile groups, as the production of these products is the most promising sector of the meat industry, which occupies a significant share of the domestic meat market. In the scientific work the changes of organoleptic and physico - chemical parameters of the cut semi - finished products on the use of waterfowl meat are investigated.
Опис
Ключові слова
м’ясо водоплавної птиці, посічені напівфабрикати, waterfowl meat, cut semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Москалюк, О. Є. Сучасні напрямки удосконалення та якість посічених напівфабрикатів функціонального призначення / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, А. Я. Гуралевич // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 206.