Дослідження показників якості при витримці рожевого кюве із Піно Нуар

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті представлені дослідження зміни фізико-хімічних, оптичних та потенціометричних показників якості рожевого кюве протягом 13 місяців післятиражної витримки. Об’єктами досліджень були рожеві кюве, виготовлені із асамбляжів рожевих сухих виноматеріалів, із винограду сорту Піно Нуар. Встановлена відносна стабільність системи рожевого кюве протягом перших дев’яти місяців витримки, після цього періоду значення всіх показників мали тенденцію до різких змін. Рекомендовано для збереження рожевого кольору витримувати рожеві кюве із піно Нуар не більше 9 місяців. Розроблені математичні рівняння взаємозв’язку показників якості рожевого кюве з тривалістю витримки, які дозволяють прогнозувати їхні значення в певний період витримки.

Опис

Ключові слова

рожеві ігристі вина, Піно Нуар, кюве, витримка, pink sparkling wine, cuvée, Pinot Noir, aging, фенольні сполуки, колір, статистичний аналіз, оптичні характеристики, редокс-потенціал, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Білько, М. В. Дослідження показників якості при витримці рожевого кюве із Піно Нуар / М. В. Білько, Г. О. Шишкін // Almanahul SWorld. – 2019. – № 1. – С. 28–34.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced