Білковий склад солодових екстрактів
Файли
Дата
1987
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Білкові речовини ПОЛІСОЛ на 50% представлені високомолекулярної фракцією і на 30% - низькомолекулярної, в ячмінно-солодовий екстракт низькомолекулярна фракція становить 50%, а високомолекулярна фракція - 30%. Proteins POLISOL 50% are high molecular weight fraction and 30% - a low molecular weight, barley malt extract, low molecular weight fraction of 50%, and high-molecular fraction - 30%.
Опис
Ключові слова
екстракт, амінокислоти, білкові речовини, extract, amino acids, proteins, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ємельянова, Н. О. Білковий склад солодових екстрактів / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, А. В. Данілевська // Известия вузов. Пищевая технология. - 1987. - № 3. - С. 78-80.